“În 75% din cazuri invitații mei spun după interviu că se simt ca după o sesiune de terapie”, asta spune Andreea Vrabie, unul dintre pionerii podcastului în România despre munca sa la podcastul Pe bune.

Îl realizează din 2017, iar din 2015 este reporter la DoR.  Podcastul Pe Bune reprezintă o serie de interviuri în care Andreea vorbește cu artiști, antreprenori și alți profesioniști creativi despre procesul lor de muncă și dificultățile pe care le întâmpină în munca lor.

Fiecare episod prezintă povestea de viață a unui om creativ, cu toate problemele, momentele de îndoială, fricile și bucuriile pe care le trăiești atunci când faci ceva în care crezi.

Mai spune Andreea:  “Fac ceea ce-mi place și consider luxul de a face asta drept succes”, iar nouă ni s-a părut fascinant de adevărat, mai ales că acesta este și motorul “uzinei” Buzz.

Andreea Vrabie va fi invitatul nostru, cu ocazia celor 10 ani Buzz, în cadrul unei întâlniri ce va avea loc sâmbătă, 27 februarie, de la ora 10.00.  În luna martie, Buzz  va relansa podcastul Vocea Buzz, copiii dorindu-și o formă mai profesionistă a ceea ce au încercat până acum, iar discuția cu Andreea este așteptată.

Puteți participa și voi pe Zoom dacă vă înscrieți aici. Întâlnirile vor fi transmise LIVE, pe Facebook, în eveniment.