A doua întâlnire din Weekendul Buzz a fost foarte plăcută și deschisă la noi idei pentru reporterii Buzz. Cu o invitată tânără, unul dintre pionerii podcastului în România, Andreea Vrabie ne-a vorbit despre începuturile ei profesionale, ne-a dat sfaturi la fiecare în parte despre ce și cum am putea să abordăm propria rubrică sau emisiunea la podcastul Vocea Buzz.

Gândul cu care invitata noastră a rămas a fost unul de uimire la  ideile promovate de copii pentru ceea ce vor să facă la podcastul Vocea Buzz.  I s-a părut chiar  fantastic ce dorim să facem și dorința noastră de a învăța, dincolo de școală.

Am întrebat câțiva colegi din redacție despre atelier pentru a vedea cum au simțit ei întâlnirea.

Maria Maxim are 13 ani și ne-a spus că evenimentul i s-a părut unul productiv. ,,Evenimentul de azi mi s-a părut unul super productiv și reușit, deoarece am aflat multe informații noi despre partea jurnalismului de podcast. Cel mai mult mi-a plăcut că Andreea a fost deschisă și onestă cu noi și că ne-a dat multe sfaturi pentru viitor”.

Ioana Ivaș are 12 ani și a apreciat viziunea artistică a celor mici ,,Mi s-a părut foarte fain și util pentru surpriza cu care vom veni din martie și cel mai mult mi-a plăcut viziunea artistică a celor mici.”