Ultima întâlnire din “Weekendul Buzz” a fost foarte interesantă și deschisă chiar la proiecte noi pentru reporterii Buzz. Astfel, ei vor avea de făcut o anchetă, alături de unul dintre reporterii Recorder, cel care a susținut atelierul. Victor Ilie, tânăr jurnalist, impresionat de efervescența micilor reporteri în a observa ceea ce nu se întâmplă cum trebuie, le-a propus să realizeze o anchetă împreună. Dar, dincolo de asta, copiii au aflat cum se face o anchetă ce înseamnă munca la acest tip de produs.

Invitatul nostru  a rămas plăcut surpins de ce facem, de modul în care copiii-reporteri s-au implicat. Am întrebat, însă, câțiva colegi din redacție despre atelierul susținut de Victor,  pentru a vedea cum au simțit ei întâlnirea.

Alesia Țurcanu are 14 ani și ne-a spus că această întâlnire a fost mai interesantă decât se aștepta ,,Sincer chiar a fost mult mai interesant decât credeam și m-a ajutat super mult. Cel mai mult mi-a plăcut când ne spuneam opiniile față de mai multe subiecte” . 

Ioana Crăiniciuc are 16 ani și consideră că întâlnirea cu Victor Ilie este o adevărată oportunitate ,,Mi s-a părut foarte interesant și o adevarată oportunitate să pot participa la un asemenea atelier. Mi-a plăcut foarte mult că Victor a vrut să lucreze cu noi și a încercat să găsească un subiect pe care să îl dezvoltăm”.