Aproape ca niciodată, florariile au fost asaltate de botoșăneni de 8 martie,  ce reprezintă o zi specială pentru orice  femeie.

Bărbații, mai ales, s-au întrecut în această zi pentru a le arăta femeilor din viata lor cât de răsfățate sunt ele.

Dar, în afara de reprezentantele sexului frumos, de câștigat din această importantă zi au avut, cu siguranță, florariile care, multe, au spus chiar stop comenzilor pentru că nu mai făceau față. “Nu reușim sa facem față tuturor comenzilor cerute, așa că de două zile nu mai acceptăm comenzi personalizate, iar de ieri nu mai acceptăm comenzi deloc”, ne-au spus reprezentanții florăriei Prăvălia cu flori.

Tot ei ne-au explicat cum a stat situația în această zi. “Pentru 8 martie încă nu avem centralizată situația, dar vom atinge în jur de 150-200 de comenzi de la clienți individuali din care aproximativ jumatate sunt livrari locale”.

Cele mai solicitate flori au fost, de departe, lalelele. “Detașat, lalelele sunt printre cele mai căutate. Prețul mediu al unui buchet este între 100-150 lei, aranjament – aproximativ la fel, minimul fiind de 60-70 lei, în cazul amândurora. Nu reușim sa facem față tuturor comenzilor cerute, așa că de două zile nu mai acceptăm comenzi personalizate, iar de ieri nu mai acceptăm comenzi deloc”.