Spectacolele la care copiii mai mici si mai mari puteau sa mearga in acest week-end au fost anulate! Teatrul Vasilache isi suspenda activitatea din cauza noului “val” de Coronavirus si intrarea in scenariul rosu a Municipiului Botosani. Spectacolele care urmau sa se joace week-end-ul acesta sunt “Punguta cu doi bani” (joi 18 martie si vineri 19 martie 2021 ora 18:00)
si “Copiii stau in camera lor” care este un spectacol mai mult pentru adoloscenti, urma sa se joace sambata, 20 martie de la ora 18:00.
Cel mai probabil, Teatrul Vasilache va transmite,  online , spectacolele, asa cum s-a intamplat, joi,  cu  spectacolul “Motanul Incaltat”. Iata decizia anularii spectacolelor organizate in mod fizic:
“Având în vedere incidența crescută a ratei infectării cu virusul SARSCOV2, Hotărârea nr. 14 din 12.03. 2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani și văzând Lista cu Limitele de incidenţă cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile la nivelul UA.T din judeţul Botoşani din data de 18 martie 2021, publicată de DSP Botoşani, Teatrul pentru copii şi Tineret „Vasilache” anunţă suspendarea activităţii instituției cu publicul, respectiv suspendarea spectacolelor „Punguţa cu doi bani” şi „Copiii stau în camera lor” programate pentru acest sfârşit de săptămână. Măsura suspendării activității se poate prelungi în funcție de evoluția situației.”