Arta discursului este un curs de dicție adresat copiilor cu vârste între 10 și 15 prin intermediul căruia participanții vor conștientiza importanța unei vorbiri corecte, vor fi depistate eventualele deficiențe în vorbire, se va lucra intens pentru emiterea clară a vocalelor și consoanelor și respectiv obținerea unei respirații adecvate, realizarea unei frazări corespunzătoare susținerii unui discurs public.

 

Copiii care se vor înscrie până la finalul lunii martie vor avea ocazia să  realizeze și să susțină primul lor discurs public în fața camerei de luat vederi.

Toți participanții care vor finaliza cursul cu o durată de trei luni, vor primi diplome.

Trimite un email la contact@telebuzz.ro pentru detaliile privind înscrierea la curs. Locurile sunt limitate din cauza pandemiei pe care o traversăm.

Cursul este organizat de Asociația Buzzmedia în cadrul căreia a luat ființă acum 10 ani redacția Buzz unde este realizat lunar ziarul Buzz, publicație tipărită, o televiziune a copiilor și adolescenților, siteul de știri telebuzz.ro și, în curând, primul podcast realizat de copii și adolescenți.