Astăzi, 22 martie, este Ziua Mondială a apei și împreună cu colegii mei, coordonați de doamna învățătoare, Elena Cordun, de la Școala Gimnaziala  Elena Rareș, am participat la un proiect de activitate cu motto-ul “Sunt o picătură! Ai grija de mine!”.

Proiectul a avut ca scop sensibilizarea elevilor în păstrarea și protejarea calității apei, conștientizarea cu privire la importanta apei în existența noastră zilnică.

Împreună cu colegii mei am urmărit cu atenție o prezentare de materiale în Power Point și  am observat circuitul apei în natura.

Totodată, am realizat desene, colaje, am evidențiat măsuri împotriva poluării apelor, importanța apei pentru un mediu sănătos.

Toți colegii au purtat pălăriuțe albastre din hârtie creponată.

Unii elevi au creat texte în proză sau versuri prin care și-au exprimat ideile cu privire la importanța apei în viața lor.

Apa este esențială în fiecare etapă din viata noastră. Ea reprezintă cea mai importantă resursă naturală. Fără apă nu exista viață!

Natura ne oferă totul și depinde doar de noi  ca generațiile viitoare să se bucure frumosul pe care mi-l oferă naturam

Elevii, mai ales, viitorii cetățeni ai planetei albastre, trebuie să conștientizeze importanta apei pentru viața Terrei.