Concursul ,,Primăvara în culori” organizat de Departamentul de activități al redacției Buzz s-a bucurat de un adevărat succes. Foarte mulți tineri și copii au participat la cele două secțiuni ale competiției aflate la prima ediție.

Au fost primite 59 de lucrări, dintre care 17 la secțiunea Poezie și respectiv, 42 la secțiunea Arte plastice.

Partenerul concursului a fost Europe Direct Botoșani. Lucrările au fost publicate pe pagina de Facebook a partenerului,  acesta urmând să acorde premii de popularitate. ,,Concursul <Primăvara în culori> a fost o foarte mare reușită a departamentului vostru de activități și vă felicit. Europe Direct Botoșani va acorda premii tuturor celor care au adunat cele mai multe reacții pe pagina noastră. De asemenea, datorită succesului mare pe care l-ați avut vom suplimenta si noi o parte din premiile date de juriu”  a declarat Radu Căjvăneanu.

În calitate de președinte al departamentului de activități al redacției Buzz, mă declar încântată de modul în care a decurs activitatea. Este a doua activitate de care mă ocup, ca președinte al departamentului de activități, și sunt foarte fericită de munca pe care am depus-o.  A fost o idee de-a mea, la care am fost ajutată de Ioana Matfeev (coordonatorul cercului de jurnalism Micii reporteri-n.n), deoarece am vrut să-i ajutăm pe copiii talentați în această perioadă afectată de pandemie,  să le oferim posibilitatea să iasă din monotonie. Îi mulțumesc și colegei mele Ilinca Oroșanu pentru că m-a ajutat la organizarea lucrărilor pentru comisie.

Inspectoratul Școlar Botoșani a fost alături de organizatorii concursului, promovând regulamentul competiției în rândul cadrelor didactice și al elevilor fapt pentru care departamentul de activități al redacției Buzz îi mulțumește.

În perioada următoare, membrii comisiei de jurizare se vor întruni pentru a alege câștigătorii celor două secțiuni. Din comisa de jurizare vor face parte: Anca Melinte– profesor de limba și literatura Română, Ioana Matfeev –Jurnalism, Paula Alexandra Ifrim –absolvent al Școlii de Artă George Enescu, secția pictură, Karina Todireanu– membru al redacției, studentă a Conservatorul din București,  Denisa Franț – președintele Departamentului de activități al redacției Buzz, Ilinca Oroșanu- vicepreședinte Departamentului de activități al redacției Buzz.

Festivitatea de premiere va avea loc la sfârșitul lunii aprilie și va fi anunțată ulterior, la fel și câștigătorii.

Comunicat de presă redactat de Denisa Franț (12 ani)