Copiii din ziua de azi se uită la desene animate și seriale. Dar oare ce preferă  mai mult? Care sunt desenele și serialele la care se uită  micuții de azi? Am stat de vorbă cu câțiva copii mai mici care ne-au spus ce desene preferă mai mult. Sau daca le plac mai mult serialele.

Ioana Pușcașu, 10 ani: Cele mai vizionate desene ale copilariei mele au fost: Capsunica prajiturica, Sponge Bob, Eu si Mia. Am aflat din aceste desene ca prietenia este importanta, ca noi nu suntem mai prejos decat ceilalti. Acum urmaresc mai mult seriale precum Alexa și Katie sau  Secretul lui Nick.

Patrick Enache, 5 ani: Mie imi plac multe desene, de exemplu Ben 10, Patrula Catelusilor, Henry dragomonstru, Eroii in pijama, Haideti tineri titani, deoarece sunt pline de aventura și amuzante.

Mădălina Mihai, 13 ani: Ca orice copil, ma uitam la desene si credeam ca asta o sa fac mereu. Acum las televizorul deschis, pe desene, cu Uimitoarea lume a lui Gumball.Mi se pare ca desenele deacum abuzeaza de anumite teme si au un limbaj sec. Mi-aduc aminte ca aveam multe CDuri cu desene, de la Spiderman la Ștrumfii.