Actorii botoșăneni își invită publicul la teatru pentru o nouă premieră, doar că aceasta va avea loc online și nu fizic.
Evenimentul va avea loc, duminică,  18 aprilie, de la ora 19:00, aici și aici. Spectacolul se numește Watch dogs (Cîini de pază) iar regia este semnată de
Alexandru Vasilache. Din distribuția spectacolului fac parte Gheorghe Frunză, Răzvan Amitroaei, Gina Pătrașcu-Zamfirache și  Sorin Ciofu.
Incinta unui aeroport. Un culoar lăuntric, interzis călătorilor. Nimic
ieșit din comun. Un cotidian aproape dureros de banal și plictisitor. Și totuși… În acest spațiu al întâlnirilor și al despărțirilor se intersectează destine. Sunt niște întâlniri aparent ocazionale, nevinovate. Așa cum ni se întâmplă cu miile pe parcursul unei vieți și cărora nu le acordăm nici cea mai minimă atenție. Aceste atingeri ale sorții, însă, nu sunt deloc accidentale. Ele ne marchează existența. A noastră , a celor din preajma noastră, a tuturor celor cu care intrăm ulterior în contact. O întâlnire, o întâmplare, o vorbă spusă de cineva sau o privire aruncată anume spre noi, ne pot determina și modela viața, ne pot direcționa parcursul
drumului, numit destin. Nimic întâmplător, cum spun bătrânii înțelepți, dar, în același timp, și o uriașă doză de responsabilitate.
Vizionare plăcută și gânduri bune!