Faleza Dunării, un loc îndragit de gălățeni, dar și popular în oraș. Dar ce putem găsi pe faleză și cum ne putem distra acolo? 

Faleza este un loc foarte îndragit de gălațenii care preferă plimbarile în aer liber. Pentru cei care vor să se relaxeze într-o seară calduroasă de vară, faleza este locul ideal.

Aceasta oferă patru kilometri de plimbare pe cursul Dunării, fiind și cea mai lungă faleză din Europa (de pe cursul Dunării).

Priveliștea, atracțiile turistice, restaurantele și cafenelele din zonă fac din acest loc unul vizitat. Oamenii se bucură de momentele frumoase, iar cei care ajung întâmplător sau nu în Galați abia așteaptă să vadă frumoasa faleză.

Copiii au un spațiu excelent pentru sporturile preferate. Pasionații de biciclete, role, trotinete, skateboard uri, pennyboarduri  vin frecvent  pe faleză pentru mișcare și distracție. Copiii sunt atrași și de parcurile amenajate în incinta acesteia.

În zilele călduroase, pentru că urmează sezonul estival, o limonadă, o înghețată sau un suc rece  sunt nelipsite din dorințele celor care aleg să iasă pe faleză. Stau pe bancă și savurează delicioasele gustări.

Faleza este un loc ideal pentru întalniri de orice fel, cu prietenii, ieșirile cu familia, iar ședințele foto sunt ocazii excelente de petrecere a timpului liber. Fotografii profesioniști ori amatori au parte aici pe faleză  de cadre spectaculoase.

Profitați de faleză, dragi gălățeni, și ieșiți la aer, iar voi, cei ce ajungeți în Galați, nu ezitați să admirați frumoasa Dunăre din acest mirific loc.