Ziua Europei, sărbătorită la data de 9 mai, a fost marcată, astăzi, de către elevii din clasa a IV -a D, coordonaţi de doamna învăţătoare Cordun Elena, de la Școala Gimnazială Elena Rareș Nr.8.

Copiii s-au distrat foarte tare, făcând multe activităţi interesante și amuzante. Fiecare elev a învățat lucruri despre câte o țară din Uniunea Europeană și chiar despre U.E și le-a prezentat.

Ulterior, copiii, împreună cu doamna învățătoare, au discutat despre drepturile europene ale copiilor și simbolurile  U.E . Materialele și cântecele au fost din belșug.

Maria Brăneanu are 10 ani și a spus ce i-a plăcut. ,,Azi, la școală, de Ziua Europei, am prezentat fiecare dintre noi despre câte o țară din Uniunea Europeană. A fost foarte frumos și mă bucur că am fost acolo!Lucrurile noi despre care am învățat la această activitate sunt informații despre țările care fac parte din U.E. și alte informații noi despre U.E.”. 

Dumitrescu Ana-Maria are  10 ani și, de asemenea a fost plăcut impresionată de cele petrecute. ,,Mi s-a părut frumoasă această activitate  deoarece am făcut-o diferită față de ceilalți ani. Ziua Europei am marcat-o cu informații despre țările pe care ni le-a dat Doamna Învățătoare!”.