Loc încântător pe teritoriul României. Atractiile turistice din satul Drumul Carului, o zonă de munte, aflată la 1143 metri altitudine,  te vor captiva.

În România există multe  locuri superbe de care ne putem bucura și pe care le putem admira. Unul dintre aceste locuri este chiar Pensiunea Cetatea Carului locul unde ochii fiecăruia se vor bucura de panorama încântătoare și nu numai. Acolo am fost și eu recent, împreună cu familia mea.

La pensiunea Cetatea Carului, putem găsi o oază de relaxare. Un binoclu pus la dispoziția celor cazați acolo te ajută să vezi frumusețile de pe terasă. În zonă  sunt și multe atractii turistice.

Principalul motiv și totodată  ce mi a plăcut mie cel mai  mult, a fost personalul pensiunii. Acesta  întâmpină turiștii  cu multă căldură și voie bună, astfel încât, la sfârșit, cu greu te poți despărți de gazde, rămânând cu amintiri plăcute.

Pista de tubing (90m), tiroliana (135m), terasa, focul de tabăra de doi metri care este aprins în fiecare sâmbătă, mâncarea care ajunge să-ți încânte  papilele gustative, trambulina și peisajul sunt doar câteva din motivele pentru care poți alege acest loc.

În zonă puteti gasi și Mănăstirea Rupestra de la Șinca veche la aproximativ 60 km de pensiune. Este o mănăstire  veche construită în pământ, acum, alături de o grădină încântătoare.  Poiana narciselor aflată la 5 km de la Mănăstirea  Rupestra, o rezervație naturală unde te poți bucura de frumusețea narciselor, peștera         Dâmbovicioara, Castelul Bran aflat la 17 km de pensiune sau trasee de drumeții și locuri pentru organizat picnicuri în natura.

Locul de joacă exterior al pensiunii este de obicei partea preferată a copiilor și tot pentru ei există sala de jocuri din interior cu masa de tenis, fotbal de masă, air hockey, darts, șah, table, rummy.

Totodată, locația, Cetatea Carului, este situata pe locul unei foste cetăți dinaintea statului  dac. Situat la 1.143 de metri altitudine, între muntii Bucegi și  muntii Piatra Craiului, satul Drumul Carului este locul ideal pentru o vacanță inedită sau, pur și simplu, un loc de vizitat dacă sunteți în trecere.