În Centrul Vechi al Botoșaniului găsim un magazin mic, colorat, care aduce zâmbet pe buzele copiilor. Este vorba despre o gelaterie interesantă deschisă doar în sezonul estival din dorința de a aduce ceva frumos și proaspăt. Magazinul este deschis din anul 2018 și este special prin înghețata vândută.

Petronela Ciobanu, administratorul magazinului, mi-a spus motivul pentru care l-a deschis tocmai în Centrul Vechi și ce și-a propus prin această gelaterie: “Am deschis gelateria în Centrul Vechi, deoarece cred că are potențial și mi-am propus să aduc înghețată diferită față de ce este acum pe piață”.

La gelateria din Centrul istoric sunt sortimente interesante de înghețată care nu se găsesc oriunde. Oreo, piersică, pară, caramel sărat sunt doar o parte din aromele pe care le găsiți la Pepe Gelato. “Înghețata o fac aici, iar materia primă este laptele local și zahărul. Cred că această înghețată este iubită pentru că este un produs proaspăt, făcut cu o zi înainte”, ne-a mai spus Petronela Ciubotaru, administrator Pepe Gelato.

O cupă de înghețată la cornet sau la pahar costă 5 lei. Gelateria din centrul vechi este deschisă doar în sezonul estival.