Mai sunt trei săptămâni până la vacanța de vară, iar copiii știu deja ce vor să facă.

Andreea Mutean are 13 ani și vrea să. călătoreasca foarte mult. Vara aceasta vreau să călătoresc mult cu familia, pentru că anul trecut nu am putut. Sperăm că anul acesta se va putea.

Anitei Ilinca are 13 ani și vrea să iasă mai des cu prietenii. Vara aceasta pe lângă faptul că mă pregatesc pentru clasa a Viii-a, vreau să ies mai des cu prietenii mei pe la cofetării, prin parcuri mai multe locații și, cu siguranță, va fi o vară foarte frumoasă.

Maryo Danila are 13 ani și vrea să urmărească mai multe seriale și  să se relaxeze. Vara aceasta vreau să mă relaxez pentru că a fost un an complicat  și vreau să urmaresc mai multe seriale. 

Tololoi Giulia are 13 ani și vrea să se plimbe cât mai des. Vara aceasta, dacă este o vreme plăcută și  frumoasă, vreau să mă plimb foarte mult pe jos sau cu bicicleta, nu contează.

Madalina Nichiteanu are 14 ani și vrea să iasă afară cu prietenii. De abia astept vara, pentru că vreau să ies afară cu prietenii sau cu familia pentru  a face niste amintiri frumoase,mult mai frumoase decât cele de anul trecut.