Astăzi, de  1 iunie, ziua copilului, membrii redacțieii Buzz ți tinerii de la centrul de voluntariat B.O.M.D au avut parte de activități distractive în ciuda vremii care nu se anunța deloc favorabilă.

La 11.00, micuții au desenat pe trotuarul din fața farmaciei DEFARM cu care au un drăguț parteneriat. Au inițiat un joculeț scriind cu cretă copilăria =, urmând ca cei prezenți să completeze cu un cuvânt ce înseamnă pentru ei această frumoasă vârstă. Au primit pentru veselia adusă baloane, bomboane și tot felul de produse farmaceutice.

Link foto aici.

Imediat, am mers cu toții în parcul Mihai Eminescu unde tinerii de la Centrul de voluntariat B.O.M.D i-au provocat pe copii la joculețe.  Ne-am jucat multe cu mingea, cu balone și tot felul de jocuri. Alături de noi a fost prezent și domnul Radu Căjvăneanu de la Asociația pentru Protecția Consumatorului care a oferit stegulețe, baloane și cărți cu povești pentru copii.

Link aici

Atmosfera a fost una veselă și, surprinzător, pentru vremea de afară, parcul a fost plin de copii mai mici sau mai mari.  Am oferit cu această ocazie baloane galbene și albastre tuturor micuților cu care ne-am întânit.

Finalul a fost unul strălucitor. Reporterii Buzz au lansat, împreună cu gelateria Pepe Gelato, înghețata Buzz. Aceasta este din vanilie și are două culori. Data următoarea înghețata Buzz va fi cu mango, urmând  ca noi, împreună cu cei care urmăresc Buzz și gustă înghețata noastră, să alegem ingredinetele finale. Gelateria Pepe Gelato se află în centrul vechi, lângă statuie.

Foto aici