La sfârșitul lunii precedente, a avut loc la Râmnicu Vâlcea, Campionatul Național de karate WSF pentru cadeți, juniori și seniori.

Clubul de karate Gi-Fun din orașul nostru a fost reprezentat de elevul Angel Hultu care s-a întors acasă cu o medalie de argint la kumite shobu ippon și o medalie de bronz la kumite shobu sanbon.

Despre  competiție Angel ne-a povestit:

Probele la care am participat au fost kumite shobu ippon și shobu sanbon. La prima probă, după 3 meciuri câștigate am obținut medalia de argint. La a doua probă, după 2 meciuri câștigate am obținut medalia de bronz.”Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare, interior şi text care spune „maktethe WORLD iamonds ROMANA WORLD SHOTOKAN FEDERATION WSF COMISIA NAȚIONALĂ SHOTOKAN WSF CAMPIONATUL NATIONAL TULNATIONALDEKARATE-DOSHOTOKAN DE KARATE-DO 空 SHOTOKAN F KN 手 CON 1997 F WS ws DIPLOMA I”

Elevul botoșănean practică aceste sport de 11 ani, avându-i ca antrenori pe Petru Ispas și Pamfil Cătălin. În prezent, el se antrenează la Pamfil Center Botoșani.

După această perioadă grea, în care a fost destul de greu să mă antrenez la capacitate maximă, această competiție a fost ca o gură de aer și speranța la revenirea la normalitate.” a declarat Angel Hultu.