Final de an în ritm de dans. Activitate desfășurată la Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare” Galați în cadrul a două proiecte europene. Cu ce scop  și cum a fost desfășurată aceasta.

În cadrul proiectului “Erasmus+Fit4life” , Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare” din Galați a participat la activitatea “Dance for Health” care a promovat un stil de viata activ prin mișcare, dans și sport.

Acesta a implicat o reprezentație de tip FlashMob unde mai mulți elevi de clasele primare și V-VII au participat cu mult entuziasm.

Aceasta activitate a dat membrilor Consiliului Elevilor (gimnaziu) oportunitatea de a se implica mai mult în astfel de acțiuni.

Clasele au făcut separat FlashMob-ul energia fiind una pozitivă la fiecare dintre acestea. Elevii au adorat ideea, s-au bucurat de moment și și-au arătat entuziasmul prin dans fiind si ultima zi din anul școlar.

În ziua evenimentului, echipa SuperTeach a făcut o vizită în cadrul unui alt proiect care implică mentalitatea deschisă în scoli, școala “Ștefan cel Mare” fiind una dintre cele 3 la nivel național. Acesta a coincis cu dansul, și deși nu a fost planificat, acestia s-au bucurat și de reprezentația elevilor claselor 5-7.

Super Teach este o echipă ce își propune  stimularea dezvoltării măreției, a talentului și a potențialului în fiecare copil prin dezvoltarea  dorinței profesorilor de a fi cei care construiesc aceasta schimbare.

A fost o activitate frumoasă făcută de elevi și desfășurată cu ajutorul doamnei Profesoara Nicoleta Velescu, coordonatoarea Consiliului Elevilor  și cea care a ajutat la organizarea claselor și la repetiții cuvenite.