O copilă din Botoșani a reușit să impresioneze publicul spectacolelor oferite în această perioadă de un hotel de pe

litoralul românesc. Este vorba despre hotelul Majestic din stațiunea Mamaia care a organizat într-una din seri un concurs pentru cei talentați și curajoși, un fel de Vocea României.

Deși concursul a fost destinat mai degrabă adulților dat fiind faptul că premiul a fost o sticlă de șampanie, puștoaica din Botoșani, Denisa Franț, de doar 12 ani, a avut curaj să-i înfrunte pe participanți, reușind să impresioneze nu doar publicul, ci și pe membrii formației care au acompaniat-o și care au constituit juriul.

Oamenii i-au acordat așa zisul Golden Buzz după ce copila a cântat o interpretare proprie a piesei Copilărie lansate de Amna.  Denisa Franț se pregătește muzical la grupul Cheia Sol și totodată este membru al redacției

Buzz.

Deși formația de acompaniament nu cunoștea melodia, s-a dat după interpretarea copilei pentru a o susține instrumental.  Formația angajată la Hotel Majestic în acest sezon este Harmony Sound din Dâmbovița și în filmulețele realizate pe terasa hotelului se vede cum membrii ei arată că li s-a ridicat părul pe mâini la interpretarea botoșănencei.