Astăzi, la Teatrul  Vasilache, studioul pentru tineret, va avea loc avanpremiera spectacolului Povestea regelui suparat de clovn după Matei Visinec.

Scenografia aparține lui Gelu Risca, iar coregrafia Victoria Bucun. Muzicaaparține lui Alexandru Nes,. iar din distribuție fac parte Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petrași, Oana Asofiei, Renata Voloșcu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tănasă, Andrei Bordianu.

Este un spectacol care se înscrie în programul „Teatrul Vasilache – Teatrul tinerilor regizori”, urmare parteneriatului cu Universitatea Natională de Arte „George Enescu”, Iaşi, având coordonatori de proiect pe doamna lector univ. dr. Antonella Cornici şi pe domnul prof. univ. dr. Aurelian Bălăiţă.
„O lume „întoarsă pe dos”, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă hazlie şi plină de învăţăminte, ce se adresează copiilor şi tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste şi voinţă. Un spectacol ce se desfăşoară şi se dezvăluie de la un capăt la altul ca o sondare a raporturilor cu noi înşine, în mare parte, plin de aluzii la realitatea imediată.” – se arată în descrierea făcută de teatru.
Preţul unui bilet de intrare este 12 lei / avanpremieră și 15 lei / premieră.
Spectacolul este recomandat copiilor peste 6 ani!
Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.