Anul acesta, taberele au fost foarte dorite de către copii după o vacanță în care au fost nevoiți să se lipsească de ele din cauza pandemiei prin care trecem.  Din fericire, anul acesta taberele la munte, la mare, taberele pe diferite specialități au revenit, iar copiii au simțit acest lucru. Cei mai mulți s-au bucurat că și-au putut face prieteni noi, să socializeze, să învețe, să facă tot felul de jocuri, să fie mai creativi.  Am dorit să aflu  cum li s-a părut câtorva copii tabarele  de anul acesta și dacă au simțit diferențe față de participările în tabere înainte de pandemie.

Antonia Florea, 12 ani: ,,Vara aceasta, am participat doar într-o tabără. Mi-a plăcut foarte mult, am avut diverse ateliere , de muzică, de dans, de artă, înot și multe jocuri în aer liber. Mi s-a părut o experiență de neuitat”.

Sophia Adăscaliței, 12 ani:  ,,Am fost numai într-o tabără cu prietenele mele. Mie mi-au plăcut nopțile amuzante pline de râsete și voie bună, mi-am facut prieteni noi și mi-a plăcut foarte mult concursul de talente. Am învățat că oricât de greu este, trebuie să găsim o rezolvare la orice. Mi s-a părut o experiență unică. Abia aștept să merg în următoarea tabără”.