Copiii înscriși în proiectul Hai la joacă! se distrează afară, în parc în fiecare săptămână. Proeictul este coordonat de Ilinca Crăiniciuc, iar voluntarii înscriși sunt Alexandra Curcuta, Diana Timofte, Mariana Avieritei, Ioana Crainiciuc.

Proiectul a debutat pe data de 1 Iunie și își propune să-i ajute pe copii în contextul în care anul școlar trecut a fost unul eminamente online.  Au fost în jur de cinci copii, iar zilele de joacă, afară, în parc, au fost luni, miercuri și vineri.

Ilinca Crainiciuc, coordonatorul proiectului,  ne-a spus cum i s-au părut până acum activitățile. “Proiectul “Hai la joaca!” mi s-a părut unul necesar și distractiv. Dorința de implicare a apărut imediat ce m-am împrietenit cu copilașii, am încercat să vin de fiecare data în dorința de a menține activitatea”.

Diana Timofte a fost una dintre voluntarele implicate în proiect și, împreună cu Mariana Avieriței, a ieșit afară, la joacă, miercurea.   “Cand am decis să mă implic în proiectul ”Hai la joacă!” I-am luat ca pe o provocare pentru mine și pentru dezvoltarea mea ca persoană. A fost mai greu, la început, să relaționez cu copii de toate vârstele și să le captez atenția tuturor. Dar, pe parcurs, am învatat ce fel de jocuri le plac și am reușit să facem multe activități frumoase alături de ei. Din ceea ce am vazut, spectacolul de talente a fost una dintre activitățile foarte apreciate de catre copii”.