Skirt Bike, o traditie ce revine in Galați dupa un an  in care pandemia a oprit-o.

In Galați, evenimentul de ciclism Skirt Bike a adus noi provocari pentru fetele și femeile de 14 ani+, tema editiei a 5 a fiind Hawaii.

Doamnele și domnișoarele au pedalat pe  bicicletele lor, împodobite în still Hawaian pe un traseu de 7 km din fața sălii sporturilor până în Grădina publica, unde le-a așteptat tombola cu premii.

Organizatorul evenimentului  este Bike Works, alături de partenerii Primaria municipiului Galați, Viata libera, Pro Fm Lider FM si sponsorii Daily, New Edge, APAN, Shopping city Galați, Winmarkt, Maus Bike, Dr Oetker, Grande Gloria, Grande Natura, Zoe, Beauty Dm Concept, Bagsy.

Organizatorul evenimentului, Ștefan Verdeș, ne-a spus despre ediția de anul acesta.

Vedem  din ce în ce mai mulți galateni la plimbare cu bicicleta. Iar la evenimentele noastre avem mereu participanți și un public numeros. Nu este destul de greu pentru ca după aproape doi ani cu toții am învățat sa respectam principalele masuri de prevenire”

Tema de anul acesta le-a motivat pe doamne și domnișoare să participe.

Simona Musala: ‘‘Nu e Hawaii,dar a fost la fel de cald ca în Hawaii, asa ca foarte bine și au  ales tematica”.

Domniteanu Aurelia: ”O temă de vară  care te duce cu gândul la vacanță, la călătorii și atunci chiar se potrivește. Că o bicicletă presupune să și călătorești. Îmi place să fac mișcare,și mai ales pentru noi doamnele mi se pare un eveniment foarte frumos,și atunci am participat la  toate editiile.Chiar este un eveniment unic in zona noastră și îmi face mare plăcere”. 

Gabriela: ”E o temă haioasă. Îmi plac si tema și costumațiile. Particip în fiecare an de când se ține.Îmi place foarte mult, socializez și mă plimb și cu bicicleta. Eu sunt pasionată..am 5 biciclete”

Simona Musala: ”Este a 5 a ediție la care particip. Am participat încă de când au avut ideea acestui concurs. Este un concurs, de fapt este un eveniment plin de bucurie și este și educativ în același timp.”

Organizatorii sunt încântati de eveniment. “Ne bucuram ca stilul Hawaii a prins foarte bine. Doamnele și domnișoarele au reușit sa ne impresioneze cu tinutele lor si le mulțumim pentru ca au participat și s-au bucurat la rândul lor de un traseu frumos pe principalele artere ale orașului. Cu siguranță vom continua sa organizam Skirt Bike pentru ca mereu a fost un eveniment de succes“, a spus Stefan Verdes

Skirt Bike va avea loc și la Botosani, saptamana viitoare, pe data de 2 septembrie, de la ora 17.00, în centrul vechi.