Visurile din copilărie reprezintă scara spre propria devenire. Copiii visează, de mici, să ajungă cântăreți, dansatori, polițiști, gimnaști  și câte și mai câte. Orice copil aflat la grădiniță îți spune că vrea să devină doctor sau educator, după care visul lui profesional crește în funcție de pasiunile pe care le dezvoltă. Am fost curioasă să aflu care sunt visele copiilor  de azi și ce fac ei pentru a le împlini.

 

Alexandra Zarug (10 ani)Visul meu este să am un cal. Pentru asta trebuie să continui să fac echitatie și să progresez. Să fiu din ce în ce mai bună”. 

Armina-Elena-Zarug (4 ani):Eu vreau sa fiu polițistă și trebuie să fac mult sport”. 

Mădălina Mihai (13 ani):De ceva timp, îmi doresc să lucrez la Netflix, ca editor montaj, cameraman sau regizor. Am trecut de faza de a vedea un film prin prisma fanului, mă uit la filme, seriale cu un ochi critic. Pe lângă asta, merg pe teren și filmez, montez cât de mult pot, încerc să mă perfecționez pe zi ce trece și stau cu persoanele care sunt în domeniu și mă motivează să continui”. 

Ilinca Pușcașu (13 ani): Visul meu este să devin polițistă. Muncesc din greu și mă axez pe ce e mai mult legat de școală”

Ema-Caramidariu (10 ani):Visul meu este să devin un K-pop idol. Aș face orice pentru a-l îndeplini. Pentru început aș învăța limba coreeană, aș face lecții de canto și de dans. Și știu că nu este imposibil trebuie doar să muncești din greu și să dai tot ce poți. Nimic nu este imposibil”. 

Ioana Ivas (13 ani):Visul meu este să fiu o elevă foarte bună și să reușesc să am meseria dorită la maturitate. Pentru a-mi împlini visul, învăț mult zi de zi💖”.