Școala de Jurnalism Buzz își deschide porțile pentru copiii și adolescenții care își doresc să înțeleagă meseria de jurnalism. Oferta de cursuri este concepută în așa fel încât viitorii mici reporteri să înțeleagă importanța unui domeniu de viitor, cel al comunicării, în general. Astfel, cursanții vor învăța noțiuni legate de jurnalism, vor înțelege importanța unei vorbiri clare și a prezenței în fața camerei de luat vederi,  vor deprinde arta fotografiei, vor desluși tainele limbajului actoricesc, vor fi inițiați în primele noțiuni de vocabular și norme gramaticale ale limbii germane și, nu în ultimul rând, vor învăța să-și promoveze propriile produse.

Modulul Școlii de Jurnalism Buzz se desfășoară în perioada octombrie 2021-martie 2022. Copiii vor desfășura cursuri diverse în această perioadă, de la actorie, jurnalism, comunicare si dicție, limba germană, fotografie, plus o serie de ateliere menite să le dezvolte creativitatea.

“Acest modul ne dă prilejul de a identifica în participanți o serie de calități și abilități cu care ei pot, ulterior, ajuta și dezvolta redacția Buzz, redacția copiilor din Botoșani. Odată urmat acest modul, copiii devin membri ai redacției Buzz, fie că sunt reporteri, fotografi, cameramani, documentaristi etc…”, a spus Ioana Matfeev, coordonatorul Școlii de Jurnalism Buzz.

Înscrierile pentru noul modul al Școlii de Jurnalism se vor desfășura până pe data de 30 septembrie 2021, iar locurile sunt limitate din cauza pandemiei prin care trecem.

Vârsta minimă a unui cursant este 9 ani. Înscrierea se face, completând formularul pe care îl poți solicita, trimițând unb email la contact@telebuzz.ro sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook micii reporteri. Detalii lșa telefon 0722.246.257