S-a terminat prima săptămână de școală, timp în care elevii au luat contact cu noii profesori, colegii lor, dar și cu noile materii pe care le vor studia. Cum a fost prima săptămână de școală pentru câțiva elevi, am aflat.

Delia Netedu, 14 ani: Prima săptămână mi s-a părut ușoară. De abia aștept să văd cum vor decurge următoarele zile.

Raul Pricop, 11 ani: Prima săptămână de școală, pentru mine, a fost plină de EMOŢII. Eu am trecut în clasa a V-a . Abia asteptam  s-o cunosc pe doamna diriginte. Am fost bucuros să mă revăd cu colegii, să îmi cunosc profesorii, am descoperit că voi face ceva obiecte noi cum ar fi franceza, tehnologie, biologie, informatică.Este puţin ciudat pentru mine faptul că învăţ după-amiază, dar deja am început să mă acomodez.

Ilinca Adnitei14 ani: Mi-a plăcut foarte mult prima săptămână și mi s-a părut foarte ușoară.

Iustinian Murariu, 12 ani: Prima mea săptămână de școală a fost una plină de entuziasm, deoarece după o perioada de două luni de vacanță, a trebuit să revenim în bănci și să-mi revăd colegii și profesorii, dar mai ales, am fost foarte entuziasmat că o să am profesorii noi.

Mădălina Mihai, 13 ani: Prima săptămână pentru școală pentru mine a fost relativ bine. Se vede că după perioada online capacitatea de comunicare a celor din clasă a scăzut, nu mai suntem așa de uniți etc.
Dar probabil asta s-a întâmplat deoarece a fost și prima săptămână, trebuia să ne acomodăm. Sper să fie mai bine.

Ioana Ivas, 13 ani: Prima săptămână a fost plăcută pentru mine, fiind un copil căruia i-a plăcut dintotdeauna să meargă la școală. Cea mai mare bucurie pe care o pot avea, ca elev, este faptul că mergem fizic la școală și mă simt un adevărat elev, chiar dacă purtăm mască și respectăm toate regulile de igienă impuse.

Giulia Călin, 13 ani:  Această săptămână mi s-a părut ușoară, dar nu mi-a plăcut că am facut ore de după amiază.