Pasiunile și preocupările copiilor de azi țin foarte mult de trendurile lansate în cea mai descărcată aplicație la această dată. Colectionarea cristalelor reprezintă una dintre pasiunile puternice ale copiilor de azi,iar asta se poate vedea din scurtele videouri de pe Tik Tok, aplicația cea mai frecventată de aceștia în prezent. Tot mai mulți copii și adolescenți își cumpără astfel de cristale și pietre prețioase.

Andreea Baciu are 12 și îi place să colecționeze aceste pietre prețioase, pentru că a văzut pe Tik Tok și a tentat-o. Momentan, nu se poate opri din colecționat astfel de pietre și cumpără cam orice apare.

Andra are 14 ani și mi-a spus că are deja peste 20 de cristale, iar colecția capătă noi dimensiuni de la o săptămână la alta, după cum ne-a spus chiar ea.

Maryo Danila are, de asemenea, 14 ani și are o colecție de cristale de la părinți de care este tare mândru. Eu însămi, la 14 ani, am o pasiune mare pentru tot ce înseamnă cristale și pietre prețioase. Cumpăr orice revistă apare despre acest subiect și adun toate cristalele. Cunosc multe detalii despre pietrele prețioase care există.