A fost lansată o prăjitură nouă în Botoșani. Aceasta a fost pregătită  la Casa Dulce Botoșani și se numește Happy Pavlova Roll. Denumirea ei provine de la numele asociației Happy și asta deoarece cei care vor dona bani la cofetăria din cartierul Stejari 15 lei pentru finalizarea lucrărilor de renovare a Casei Nicolae, un adăpost ce va fi “acasă” pentru 60 de bătrâni, ai nimănui, vor fi plăcut surprinși cu această prăjitură cadou.
Casa Nicolae, un proiect al asociației Happy,  este o poveste care a început în urmă cu 7 ani în iarna anului 2014 prin luna octombrie în biroul unei firme de asigurări a unui prieten. Casa Nicolae se dorește a fi adăpost  pentru bătrânii, persoanele invalide,  oamenii singuri pe lume de pe stradă.  Aici vor fi  cazati in jur de 60 de persoane pe cele 3 nivele ale casei situate la ieșirea din comuna Frumusica, judetul Botosani, în satul Rădeni. Este un loc de poveste, înconjurat de câmpii,  verdeață,  o livada de meri și vișini.  Un loc în care își vor găsi liniștea și pacea, un loc unde vor dispărea violență și teamă, un loc unde vor putea dormi cu ambii ochi închiși fără grija zilei de mâine -Casa Nicolae, se arată pe siteul salveazaoinima.ro.
Prăjitura Happy Pavlova Roll este o ruladă de bezea, cremă de iaurt și gem de zmeură/gem de caise pe care o primești dacă donezi 15 lei în urna asociației Happy de la cofetăria amintită.