Pe data de 31 octombrie, ca în fiecare an, se sărbatorește Halloween-ul. Ca în ultimii ani, și în România sărbătoarea americană a intrat tot mai profund.

Dar să nu uităm că este al doilea an în care marcam sărbătoarea în pandemie, ceea ce ne face sa credem că asta a mai stins din entuziasmul copiilor pe tru aceasta sărbătoare.

Copiii continuă totuși să se costume e în tot felul de lucruri stranii, de la vampiri și vrăjitoare, la personaje  din filme sau seriale, dar nu toți au spiritul acestei sărbători.

Principalele idei de costume din acest an au ca tema personaje din noul serial “Squid Game” ,  cele mai populare fiind: 067 ( kang sae-byeok), 001 ( oh II-nam), 456 (gi-hun), 199 ( ali) , 218 ( sang woo) si cei 3 paznici, patratul, triunghiul si cercul.

Veronica Strânbu, 10 ani: Nu vreau să mă costumez. Nu pentru că nu am idei, ci pentru că nu simt nevoia ca în acest an să sărbătoresc halloween-ul.

Timea Manolache, 11 ani: Mă costumez de Haloween intr-o vrăjitoare. Costumul nu este dintr-un serial. L-am ales deoarece mă reprezintă și mi se pare interesant.

Anamaria Doniceanu, 12 ani: Aș vrea să ma costumez, dar nu are rost să fac asta daca nu mă pot costuma alături de prieteni, sa facem o petrecere sau ceva. E plictisitor singur… 

Alessia Dughila, 13 ani: Anul acesta am de gand sa ma costumez în IT din serialul care îi poarta numele, pentru ca este un killer si apare într-un film horror, iar mie imi plac genul ăsta de filme.

Ilinca Pușcașu, 14 ani: Dacă ar trebui să ma costumez, aș face ceva unic, ceva hand-made. Dar, daca ar fi să mai fac ceva dintr-un film, ar fi un personaj din filmul – Conjuring-, pentru că este horror.