Astăzi este mult așteptata petrecere de Halloween în care ne costumăm în diferiți monștri. Dar în afară de costume, mai exisă și diferite jocuri distractive, iar astăzi vă voi prezenta un top cu cele mai bune jocuri pentru această sărbătoare americană.

Primul este tradiționalul joc numit ,,Trick or Treat” în care copiii costumați se duc din casă în casă pentru a primi bomboane.

Al doilea joc se numește ,,mumia igienică”. Acesta este un joc între două echipe ce presupune înfășurarea unui copil din echipă, în hârtie igienică. Cine înfășoară primul copilul din echipa lui, câștigă.

Pe locul trei stă renumitul joc ,,mere ude” . Jocul constă  în prinderea merelor cu gura dintr-un lighean plin cu apă. Cel care are cele mai multe mere câștigă.

,,Concurs de dovleci” se află și el în topul nostru, pe locul patru . În acest joc, participanții primesc dovleci și trebuie să le facă fețe

. La final, în aceștia se pun lumânări aprinse care luminează noaptea.

Ultimul joc din acest top se numește ,,căutarea oaselor de schelet ” un joc foarte distractiv în care trebuie să fie ascunse oase de hârtie sau de carton prin casă sau prin curte iar jucătorii trebuie să fie împărțiți pe două echipe. Echipele trebuie să găsească oasele și să construiască scheletul. Câștigă echipa care construiește prima scheletul.

Acesta a fost topul celor mai distractive jocuri de Halloween.