Elevii botoșăneni se pot înscrie și anul acesta la materia preferată pentru Centrele de Excelență din județ.

Pentru anul școlar 2021-2022 Centrul Județean de Excelență Botoșani își propune formarea unui număr de 45 grupe, cu un număr minim de 10 elevi, respectiv de maxim  15 elevi pe grupă, pe următoarele  discipline: Limba şi literatura română, Matematică, lnformatică/TIC, Științe, Limba Engleză, Limba Franceză, Limbi clasice (latină/ greacă veche), Fizică, Chimie, Biologie, Geografie, Istorie, și Tehnologii (economic/ turism și alimentație publică).

Cererile de înscriere pot fi trimise până pe data de 11 noiembrie, urmând ca pe 12 noiembrie să fie anunțate detalii despre desfășurarea selecției elevilor. Începerea cursurilor va fi de pe data de 20 noiembrie.

Elevii au 3 variante prin care se pot înscrie: prin link-ul pe care îl gășiți aici și în articolul nostru, in format letric, prin completarea unei cereri de înscriere și declarația de consimțământ, și depunerea acestora, însoțite de o copie după certificatul de naștere/carte de identitate, la sediul instituției, (str. Mihail Kogâlniceanu nr. 27-31, municipiul Botoșani), sau prin scanarea documentelor menționate mai sus și trimiterea acestora la adresa de email excelenta.btt6qmaiI.com,