Revenirea, cu prezență fizică, la școală a fost un eveniment nu chiar plăcut pentru uni elevi, mai ales pentru cei care dau teza.

Unii dintre elevi  fac eforturi suplimentare pentru a se pregăti, printre acestea regăsindu-se și renunțarea la activitățiile extrașcolare.

Alții au reușit să-și organizeze timpul și pentru activitățile de timp liber, și pentru școală.

Sophia Adăscăliței, 12 ani ,,Practic tenis de cinci ani jumătate și nu pot spune ca este foarte obositor, doar in unele momente în timpul verii când caldurile ne depășesc. Cred ca dacă facem ceva ce ne place nu poate fi foarte obositor!”. 

Mara Hliban, 12 ani: ,,Nu fac multe activități. Fac doar Cambridge de 5 ani. Nu mi se pare foarte dificil să fac acest curs, pentru că sunt organizată și mereu am timp pentru orice”

David Epure, 11 ani: ,,Fac pian de doi ani și mi se pare grozav! Reușesc să învăț multe melodii de la noi și este chiar foarte distractiv!”

Alessia Dughila, 13 ani ,, Nu fac activități extrașcolare. Am făcut Karate, dar nu mai fac, pentru că acum sunt clasa a VII-a și îmi e greu să mă organizez. Avem și tezele, și este mult de învățat”.