Acum câteva zile am venit în redacția Buzz. M-am întânit cu Ioana Ivaș, Iustinian Murariu și Ioana Matfeev. Toți veneau de pe teren foarte obosiți, dar cu lucruri minunate pentru emisiuni. Apoi, cand Ioana Matfeev a descuiat ușa sediului Iusti a zis: “În sfârșit acasă!”

Mi s-a părut superb faptul că majoritatea copiilor din redacție văd Buzz ca pe o casă, chiar o familie. Din acest motiv, m-am hotărât să intreb copiii de la Buzz cum vad ei redacția.

Luca Lazăr (11 ani): “Văd Buzzul ca pe o a doua familie în care facem fel de fel de activități, diferite de cele de acasă. Buzz-ul m-a ajutat să am o dicție foarte bună, să nu mai fiu emotiv și să-mi propria emisiune, <Amintiri din Copilaria Lor>.

Karina Todireanu (19 ani): Eu am fost la Buzz de la vârsta de 9 ani. Veneam mereu cu drag, abia așteptam să ajung și să-mi fac treburile de redacție. Ieșeam de la școală, îmi scriam temele rapid, ca mai apoi să pot ajunge repede la Buzz. Pentru mine Buzz-ul a fost mereu ca o familie, a doua mea casă pentru că aveam și momente în care chiar petreceam foarte mult timp în  redacție și era deja ca o casă pentru mine. Datorită mediului cald, plin de oameni iubitori, am simțit că acolo este locul meu și de aceea, îmi plăcea să vin atât de des. Și acum, când, teoretic, nu mai sunt membru oficial, ca să zic așa, al cercului nostru de jurnalism, Buzz-ul, mă primește și mă va primi mereu cu brațele deschise, la fel ca o familie. Și cât de departe voi pleca, este o vorba pe care îmi place s-o asociez cu Buzz-ul nostru, “nicaieri nu-i ca acasă!”

Alesia Turcanu (14 ani): “Buzz-ul pentru mine este un loc unde îți poți spune ideile pentru că știi că n-o sa fii judecat și la finalul zilei știi că ai învățat ceva. Este un loc unde îți poți face prieteni noi și  înveti în timp ce te distrezi. M-a ajutat mult cu dicția și sa scriu mai bine articole, compuneri, dar mai ales să mă deschid în fața oamenilor fără să-mi fie frică”

Ianis Chelaru (12 ani): “Eu fac parte din noua generatie Buzz, 2020 2021. Nu am multa experiență, dar pot să spun că eu văd buzz ul ca pe o șansă”

Madalina Mihai (14 ani): ”Eu văd Buzz-ul ca a doua casă, a doua familie unită. Buzz-ul e un loc frumos de a te dezvolta pe zona ce te pasionează. Buzz-ul m-a ajutat să îmi descopăr pasiunea, să mă dezvolt pe zona care mă interesează, să leg prietenii și să cunosc persoane geniale”.

Ioana Ivas (13 ani): ”Eu văd Buzz-ul ca pe un album de amintiri și lucruri foarte bune pentru mine, învățate de-a lungul timpului. M-a ajutat enorm în parcursul meu și am învățat niște lecții foarte importate. Să nu pierd speranța niciodată, să nu mă las influențată de nicio părere și am învățat că prin muncă pot obține orice. Buzz e o parte din inima mea și nu aș putea renunța niciodată. 💗💛💗”

Ilinca Pușcașu (14 ani): Buzz ul este ca o a doua casă, aici am cunoscut persoane minunate și am învățat să nu mai fiu introvertită. Mereu îl simt când am de vorbit în public, sfaturile primite, le simt mereu”.

Denisa Sandu (19 ani): ”Pot spune că la Buzz am învățat “să fac primii mei pași” în lumea jurnalismului și a fost locul unde am învățat ce înseamnă o adevărată comunitate. Ioana nu mi-a fost doar un mentor, mi-a fost un sprijin, un ajutor, un umăr pe care să plâng, adică mi-a fost, și încă îmi este, ca o mamă, iar buzzerii îmi sunt ca niște frați și surori, cu care râd și glumesc, dar pe care îi și ajut la nevoie. Buzz-ul chiar este o mare familie, vin copii noi, cei mari pleacă, dar nimeni nu uită de Buzz și cred ca sentimentul acesta, faptul că aparții unui grup care are o pasiune comună, dar fiecare vine din lumi total diferite este ceea ce face acest cerc de jurnalism special.