Sunt sigură că majoritatea frațiilor  mai mari nu sunt foarte entuziasmați când rămân singuri cu frații lor mai mici. De asta în unele cazuri relația frate-soră, soră-frate este mai rece. Vreau să vă dau câteva idei legat de ce ați putea face cu frații sau surorile voastre mai mici când sunteți singuri acasă.

 1. Citiți povești 

Fiind  fratele mai mare, sigur ai auzit măcar o singură dată întrebarea ,, Îmi citești o poveste?”, iar când sunteți singuri acasă, e chiar un moment perfect pentru a citi o poveste alături de fratele tău. Pentru a face lumea basmelor mai interesantă, puteți construi un fort din perne unde să vă ascundeții în timp ce o citiți.

2. Bătaie cu perne

Cine nu a avut parte de o bătaie cu perne? Și nu orice bătaie, o bătaie specială! Dacă am vorbit de basme și de forturi, totul poate devenii mai interesant. Puteți să vă imaginați că sunteți doi cavaleri care se bat pentru un diamant foarte scump sau un super-erou care oprește un super-răufăcător care vrea să cucerească lumea, toate astea folosidu-vă doar de niște perne și de imaginație.

3. De-a v-ați ascunselea

Pun pariu că toți v-ați jucat “De-a v-ați ascunselea”. Este unul dintre cele mai populare jocuri care din vremea bunicilor noștrii până astăzi nu s-a schimbat. Însă dacă tu cu fratele tău sunteți iubitori de filme horror, ai prefera să te joci în alt mod. Dacă afară este încă lumină, trage toate jaluzele de la ferestre până se face întuneric, dacă este deja noapte, doar stinge becurile. Cine numără primește o lanternă cu un număr de folosiri.  Dacă folosești lanterna de 5 ori, nu mai ai voie să o folosești. Dacă persoana care numără nu găsește cealaltă persoană în max. 5 minute, aceea îsi va pierde viața, iar persoana care se ascunde câstigă.

Acestea sunt 3 idei prin care poți petrece mai mult timp alături de frațiorul tău mai mic.