Ne gândim deja cu toții la sărbătoarea Sfântului Nicolae care are loc în noaptea de 5 spre 6 decembrie. Copiii își lustruiesc ghetuțele și așteaptă cu emoție cadourile lui Moș Nicolae.  Legenda lui Moș Nicolae spune că acesta dăruiește dulciuri și fructe, jucarii si chiar îndeplinește dorințe copiilor cuminți, în timp ce micuții care nu s-au comportat cum trebuie în timpul anului găsesc în ghetuțe nuielușe.

Am fost curios ce îți mai doresc copiii de azi să găsească în ghetuțe. Iata ce dorinte au copiii și tinerii :

Denysa Pinzariu 15 ani (atacant, fotbal feminin, în lotul național): ,,Îmi doresc să fiu sănătoasă, deoarece Coviduțul a lăsat ceva urme, să trec cu bine de toate testele pe care le voi primi la școală, iar visele mele să devină realitate. Și pentru că sunt fan încălțări, sincer mi-aș dori o pereche de ghete de la o anumită firmă”.

Andrei Isac, 12 ani (campion national la kickboxing): ,,Eu de la Moș Nicolae aș dori să mă ajute  să ajung campion mondial și național, i-am dat de lucru lui Moș Nicolae, dar și eu am de lucru. Aș dori ca toți oamenii să aibă sănătate, credință și doar bucuri. Să aibă ce să mănânce în fiecare zi și să fie toată lumea aproape de cei dragi lor”. 

Karina Todireanu, 19 ani (fost membru Buzz): ”În fiecare an de când am fost mică și până în prezent, am primit cadou de la Moș Nicolae. Tradițional, am primit dulciuri și foarte multe mandarine. Anul acesta, nu voi schimba tradiția pentru că îmi doresc aceleași lucruri, pentru că la mine in familie s-a format această traditie. Eu și fratele meu primim dulciuri si șosete specifice sezonului. Consider că nu e atât de important ceea ce primești, ci sentimentul pe care îl ai, sentiment care te trimite înapoi în copilărie”.

Maria Doncila, 11 ani” (reporter buzz): ,, De la Moș Nicolae îmi doresc dulciuri și dacă dorește,  un urs mare de pluș”. 

Ioana Crainiciuc,  17 ani (membru Buzz): ,,A trecut ceva timp de când nu îmi mai doresc jucării sau cine știe ce cadouri de la Moș Nicolae. Am ajuns la concluzia că cele mai mici cadouri au însemnătatea cea mai mare. Mă încântă mereu să văd că am în ghetuțe câteva dulciuri și asta îmi doresc mai mereu, dulciuri.”

Lorena Huțanu 11 ani: ,,Eu îmi doresc ursuleț de pluș, un lego, pijamale de Crăciun, o cană cu numele meu, dulciuri, ghetuțe, geacă de Crăciun și Monopoly.”

Sara Aursulesei 12 ani (reporter Buzz ): ,,Eu îmi doresc foarte mult o nouă pisică, deoarece pisica este animalul meu de companie preferat. Deja am una pe nume Liuba care este destul de mare. Îmi doresc o noua pisică, deoarece vreau s-o pot lua cu mine în excursii cum ar fi la munte sau mare și o pot învăța de micuță”. 

Luca Lazăr 11 ani (reporter Buzz): ,,De la Moș Nicolae îmi doresc dulciuri și haine.”

Alexandra Ciotir, 20 ani  (fost membru Buzz): ,,De la Moș Nicolae mi-aș dori fructe, dulciuri și poate o carte. Așa am primit de când sunt mică. Am învățat că Moș Nicolae este cel care ne aduce fructe, dulciuri, iar dacă nu suntem cuminți și o nuielușă” .

Mihnea Rareș 18 ani (sportiv, practicant de Karate): ,,În mare parte dulciuri și să-mi fie toată familia alături, fiindcă asta e cel mai important”.

Mădălina Mihai 14 ani (membru Buzz): ,,Moș Nicolae mereu a fost mai presus față de Moș Crăciun pentru mine.
Așteptam și încă aștept cu drag Moș Nicolae. Pot spune că prefer varianta clasică, multe clementine sau mandarine și câteva dulciuri. Consider că Moș Nicolae se bazează pe lucrurile clasice, tradiționale, iar Moș Crăciun se bazează pe cadouri mari, impunătoare”.

Ioana Ivas 13 ani (membru  Buzz): ,,Eu consider că sărbătoarea lui Moș Nicolae este dedicată în special copiilor și cred că farmecul este bucuria gesturilor mărunte din partea moșului. Aș vrea, probabil, clementine pentru că, pentru mine aceste fructe sunt reprezentative pentru anotimpul în care urmează să intrăm” .