Trupa de teatru “Katharsis Antic”,coordonată de profesoara Coca Dorica, pune în scenă marți, 14 decembrie, spectacolul “Nefericirile Fericitului Augustin”.

Începând cu ora 17:00, cei care vor să vadă spectacolul vor asista de asemenea și la un spectacol de dans grecesc, al trupei coordonate tot de profesoara mai sus menționată, dar vor viziona și filmul “Începutul unui ideal” în care trupa de teatru a fost implicată vara aceasta.

“Nu ai mai văzut de mult un spectacol? Nu ai mai petrecut timp de calitate cu oameni de calitate? Te invităm să-ți acorzi două ore din timpul tău pentru a te purifica prin artă alături de Trupa KATHARSIS!
Spectacolul va cuprinde momentul de teatru, dansul grecesc și filmul în care noi, cei din trupa Katharsis, am jucat astă vară, alături Anand Sergiu Donca, Stefan Tudosede  și mulți tineri remarcabili, film regizat de Diana Paul, din Cluj, căreia îi mulțumim pentru invitație!
Relații – în privat. Te așteptăm alături de noi, mai ales că spectacolul are și un scop caritabil!” a declarat Coca Dorica despre eveniment.