Vine anul nou. Anul 2022. Woww! Ce repede a trecut timpul! Sperăm cu toții  ca noul an să ne aducă bucurii și să revenim la normal cu tot ce aveam înaintea pandemiei! Sau măcar să ne putem mișca liberi,  să nu mai fim plini de restricții de orice fel. Am vrut să știu ce își doresc copiii de azi pentru noul an.

Ilinca Puscasu (14 ani) « 2022 astept sa vina cu forte noi, sanatate si muuulte vești bune. Va fi un nou inceput si sper sa revina totul la normal si sa avem din nou acele fericiri pe care le aveam inainte de pandemie».

Alesia Turcanu (14 ani): »As vrea ca 2022 sa fie un an mult mai productiv. Va fi un an ca toti ceilalti, dar simt ca multe lucruri se vor schimba, sper sa ne aduca bucurii. 🙂 »

Luca Lazar (12 ani): »Sper ca anul 2022 să fie plin de reușite, atât pe plan muzical, cât și pe plan școlar. Noul an va fi pentru mine unul frumos,  deoarece la început de an voi avea puțină treabă pe plan muzical. Îmi doresc ca în anul 2022 să revenim la normalitatea din înainte, vreau să fiu sănătos pe tot parcursul anului și vreau ca în acest an să am parte de experințe unice și interesante.«

Madalina Mihai (14 ani): «Anul acesta am învățat să nu îmi mai ridic așa de tare așteptările. Sper ca anul ce vine să fie mai frumos pe orice plan. Aș vrea să fiu mai organizată, productivă, fericită. Voi încerca să mă prioritizez pe mine, persoanele importante și pasiunile mele. »

Ema Caramidaru (10 ani): Se apropie anul 2022. Sper sa fie un an frumos cu multe lucruri bune și totul sa fie bine. Eu cred ca va fi un an fericit, cel puțin mai bun decât ultimii doi. Singura mea dorința este sa dispară covidul.

Ioana Ivas (13 ani): »De la anul 2022 îmi doresc să fiu cea mai bună versiune a mea si să reușesc sa ating standardele mele de perfecțiune pe toate planurile. Eu cred ca va fi un an frumos și interesant dacă vom fi oameni cinstiți, cu iubire față de semeni. Pentru noul an îmi doresc sănătatea celor dragi, îmi doresc să mă schimb numai în bine și să pun pasiune în tot ceea ce fac. »