Micuța artistă de doar 10 ani care, acum câteva săptămâni, a fost pe platourile emisiunii lui Măruță de la PRO TV, a ajuns în această săptămână, si la posturile de televiziune Antena 1 și KanalD.

Este vorba de Tiana Pînzar care a reușit să ajungă acolo datorită vocii sale deosebite, dar si muncii pe care o depune spre a-și împlini visul de a fi o vedetă a scenei românești.

Cântă de foarte mică și iată, astăzi, este o prezență constantă la televiziunile locale, la diferite concerte în  țară sau chiar in Republica Moldova de unde s- a întors cu câteva trofee.

Tiana ne-a spus despre prezențele sale de la posturile nationale de televiziune că fost o experiență inedită mai ales  că a visat mereu la acest moment. Copila a fost foarte fericită, dar și emoționată.

În această săptămână, Tiana a cântat alături de un grup de copii și artistele Luminița Anghel și Nico, difuzat la Antena 1, la  Kanal D, cu aceleași artiste.

Deși este doar o elevă, Tiana face față programului încărcat pe care îl presupune viața de elev-artist, chiar și așa la doar 10 ani.

Tiana transmite tuturor celor care o urmăresc: Sărbători fericite alături de familia lor, sănătate și multe bucurii!