Copiii iubesc animalele iar pentru ei cadourile cele mai dorite sunt de cele mai multe ori o pisicuță sau un cățeluș. Dar oare ce preferă copiii de azi mai mult. Un cățel sau o pisică de rasă ori ar fi tentați să adopte chiar și un animăluț de pe stradă?

Am stat de vorbă cu câțiva copii pentru a afla ce preferă ei. Mulți dintre cei care mi-au răspuns, mi-au spus că preferă orice cățel sau pisică indiferent că e de rasă sau nu.

Un cățeluș drăgălaș

Maria Doncilă, 11 ani: ,,Nu conteză ce fel de rasă este, e tot un suflet. Toate animalele îmi plac, fie de rasă sau nu”.

Ioana Ivaș, 13 ani: ,,În general, pentru mine nu contează rasa sau vârsta atunci când vine vorba de animale. Sentimentul de ajutor este cel mai important pentru mine”.

Natalia Niculăeș, 11 ani: ,,Eu prefer, sincer, mai mult câinii. Îmi place să iau un câine de pe stradă și să-l adopt, deoarece simt că fac un bine acelui animal”.

Denisa Franț, 12 ani: ,,Pentru mine nu chiar contează că este de rasă sau nu, pentru că mie mi se pare că indiferent de rasă, toate animalele sunt drăguțe.”

Grădinaru  Maria Ecaterina, 10 ani: ,,De rasă sau nu, pentru mine e indiferent. Pisica mea nu este de rasă, dar asta nu o face diferită de dragostea mea pentru ea”.

 

Cățel aproape de rasă