În perioada 10-11 februarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoșani, a fost organizat Concertul de Ziua Îndrăgostiților, soliștii fiind Paula Seling și Cezar Ouatu. Maestrul Andrei Tudor a dirijat orchestra  Filarmonicii Botoșani pentru prima dată. Concertul a început la ora 18.30, iar spectatorii au fost numeroși, fiecare dintre ei dornici să se bucure de muzica aleasa pentru cele două seri, chiar și creații compuse sau aranjate orchestral de  maestrul Andrei Tudor. Unele orchestrate și de tatăl său, Ionel Tudor.

Tema concertului a fost, bineînțeles, iubirea, fiind interpretate multe piese pe această temă. Spectatorilor li s-a oferit oportunitatea de a cânta împreună cu muzicienii, în toată sala creându-se o atmosferă prietenoasă.

Am participat și la repetițiile organizate în data de 10 februarie, iar ceea ce mi-a atras atenția a fost faptul că artiștii invitați s-au comportat foarte natural cu publicul, relaționând cu acesta într-un mod extrem de pozitiv.

Cel mai mult mi-a făcut plăcere să ascult melodia “Tu nu vezi cerul”, aceasta fiind compusă de dirijorul Andrei Tudor, o persoană foarte talentată și inteligentă, fiind și un spirit extrem de vesel.

În ziua precedentă concertului, tot la repetiții, am avut ocazia de a-i lua un interviu cântăreței Paula Seling, dar și maestrului Andrei Tudor. Amândoi m-au impresionat prin modestia și simplitatea lor.💗

Sper ca cei care au fost de față la acest spectacol al iubirii să-și fi dat seama cât de important este acest sentiment.

În curând pe televiziunea adolescenților YouTube veți putea urmări un reportaj de la evenoment.