CareTherapy este cea mai nouă investiție făcută de către cei de la WorkTape Medical. În valoare de 30.000 de euro, aparatul este unic la nivelul județului și în Bucovina.

Așa cum cei de la WTM vin cu investiții noi în fiecare an, CareTherapy are, spre deosebire de clasicul TECAR întâlnit în majoritatea clinicilor de recuperare, o eficiență net superioară. Se bazează pe un sistem unic, brevetat la nivel internațional, ce încă nu a fost egalat de alt aparat de fizioterapie.

CareTherapy are la bază tehnologia prin care corpul își folosește propria energie și mecanisme de regenerare la nivel tisular și muscular, efectul fiind cel de vindecare, scurtând astfel timpii de refacere.

” “De ce CareTherapy?” pentru că mereu suntem în căutare de noi metode revoluționare, a tehnologiei de ultimă oră și, nu în ultimul rând, pentru că ne respectăm pacienții și nevoile lor, de aceea alegem mereu calitatea. CareTherapy este o metodă revoluționară care provine din sinergia dintre tehnologia de ultimă oră și competențele clinico-științifice dobândite în peste 20 de ani de experiență în domeniul Transferului Energiei Capacitive Rezistive”, au spus cei de la WTM despre aparat.

Utilizarea aparatului CareTherapy are ca obiective: relaxarea musculară, îmbunătățirea mobilității articulațiilor și a elasticității țesuturilor abordate, creșterea sintezei de ATP, reducerea edemelor și a durerii, îmbunătățirea vascularizării, efect antiinflamator, creșterea densității osoase, accelerarea proceselor de reparare tisulară.

Mai multe despre prețul unei ședințe, dar și alte detalii puteți găsi pe pagina de facebook WorkTape Medical.