11 ani de jurnalism pentru copii și adolescenți vor fi sărbătoriți, anul acesta, printr-un concert rock.

Concertul va fi precedat de un workshop pe teme muzicale susținut de jurnalistul Doru Ionescu (TVR).

Cunoscut copiilor -reporteri din tabăra lor de jurnalism intitulată “Ai noștri tineri”, Doru a răspuns cu mare entuziasm la invitația copiilor și adolescenților de a le vorbi despre muzica rock, folk, jazz despre care el are o mulțime de cărți scrise.

Sunt așteptați la acest workshop atât micii reporteri pentru care cultura muzicală este foarte importantă, cât și tinerii care au preocupări muzicale, pentru că activitatea va avea un veritabil scop educațional. Cei mai mari, adulții, așteptati și ei, vor trăi amintiri deosebite, ascultând o  muzică a copilăriei și adolescenței lor.

Conferința susținută de Doru se va numi “Ce rămâne după muzică?” și își propune o incursiune muzicală pe înțelesul celor mici și mari.

Workshopul va fi urmat de un recital extraordinar susținut de Ovidiu Anton, cel care în 2016, a fost la un pas de a reprezenta România la concursul Eurovision cu piesa “Moment of silence”. Se anunță un super concert pe care nu trebuie să-l ratezi!!!

A doua zi, micii reporteri îl vor intervieva pe Ovidiu pentru emisiunea “Remix” de la TVR3. Concertul și workshopul amintite vor avea loc la Grand Irish Pub, începând cu ora 18:00.