Sfârșitul lunii februarie a fost pentru copiii care vin la activitățile educative de la Parohia Pacea una extrem de crerativă. Copiii au parte de ateliere de pictură, de confecționat mărțișoare, dar și lucruri meșteșugărești.

În a treia zi de activități de la Biserica Pacea Botosani copiii au meșterit căsuțe pentru păsărele, suporturi pentru șervețele, tocătoare din lemn, linguri și accesorii de bucătărie precum și mărțișoare.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, floare şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu floareCea care a organizat acest eveniment este Simona Breșugm, împreună cu tatăl ei, Ioan,  meșter în lemn. Acesta și-a pus la dispoziție atelierul, casa și dragostea pentru ca micii meșteri să afle tainele meșteșugului.

După cum a fost dorința copiilor implicați în proiect, bănuții strânși din vanzarea obiectelor realizate vor fi folosiți pentru a cumpăra apă și alimente pentru refugiații din Ucraina din vama Siret.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi floareAr putea fi o imagine cu 1 persoană