Karina Todireanu a câștigat trofeul celei de-a doua ediții a festivalului ”Voci de primăvară” organizat de Centrul de Creație Botoșani. Botoșăneanca, în vârstă de 20 de ani, a  obținut, weekendul trecut, și trofeul festivalului ”Mărțișor Dorohoian”.

Karina Todireanu și Iustina Irimia, directorul Centrului de Creație Botoșani

La festivalul desfășurat în perioada 12-13 martie, la Cinema Unirea din Botoșani, Karina a cântat ”Dragă-mi este dragostea” (muzica: Laurențiu Profeta/Versuri: Lucian Blaga/interpret: Aura Urziceanu) și ”Tăcerea Doare” (muzica: Călin Geambașu/text: Zoia Alecu/interpret: Mălina Olinescu).

Colega noastră, deoarece Karina a fost și membră a cercului de jurnalism ”Micii reporteri”, este, în prezent, studentă la Conservatorul ”Ciprian Porumbescu” din București, specialitatea muzică de jazz. Recent, reporterii Buzz i-au dedicat un reportaj pe care îl puteți urmări mai jos.

Din juriul concursului celei de-a doua ediții a festivalului botoșănean a făcut parte și cântăreața Monica Anghel care a fost președinte.  Festivalul s-a desfășurat pe două categorii de vârstă: 10-15 ani și respectiv, 16-35 de ani. Karina a participat la cea de-a doua categorie având parte de nouă concurenți.  Trofeul are o valoare de 2000 lei.