O botoșăneancă stabilită în Italia și-a lansat împreună cu o prietenă o afacere în mediul on-line, cu produse handmade realizate chiar de ele. Lor li s-a alăturat și o copilă de numai 13 ani care muncește, cot la cot, cu ele.

Cele trei au creat  o pagină de facebook unde expun imagini cu propria lor artă. „Ideea a plecat de la dorința de a veni cu ceva nou, ceva în acord cu natura dar care să aibă și acea nota de personalitate proprie. Toate tablourile noastre pot fi pesronalizate, deci au acel ceva care definește persoana”, a declarat Andreea Pancu.  Pagina de Facebook AMA Creative, reprezintă inițialele celor care au fondat această  mică afacere. AMA înseamnă Alice Chilcos, Maria Chilcos  și Andreea Pancu iar creativ reprezintă felul lor de a fi, după cum  ne-a spus una dintre fondatoare.

Alice și Andreea sunt cele doua prietene, iar Maria este micuța ce confecționează brățări din elastic și brelocuri. Totodată, micuța realizează și obiecte din rășină. Fondatoarele creează lucrurile din licheni. „Acum doi ani, fiind in concediu în România căutăm niște cadouri mai deosebite și am descoperit tablourile cu licheni care mi s-au părut extraodinare”.

După cum se poate vedea de pe pagina lor, creațile sunt realizate cu elemente din natură precum licheni, flori uscate, conuri, rășină. Singurul produs care nu face parte din natură, folosit în lucrările lor este elasticul pe care Maria îl folosește petru brățări.

În Italia, la școala românească din comunitatea din care face parte, Andreea preda ore de lucru manual  copiilor, învațându-i să confecționeze diferite cadouri, ornamente.