În urma mai multor cereri primite, lansăm un curs de jurnalism adresat tinerilor. Scopul acestui curs constă în inițierea și formarea adolescenților cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani într-un domeniu de viitor.

Dincolo de inițerea ca jurnaliști, având posibilitatea să scrie într-un ziar tipărit, pe un site de știri, de a realiza reportaje de televiziune ori propriile podcasturi, cursul de jurnalism oferă posibilități de dezvoltare personală prin întâlniri și experiențe de viață noi și descoperirea unor pasiuni și preocupări creative și importante vârstei lor.

Modulul se adresează tinerilor cu vârste între 15 și 18 ani și se va desfășura în perioada mai – iunie 2022. Odată absolvit acest curs, participanții vor deveni membri ai redacției Buzz, aceștia beneficiind de toate drepturile cuvenite unui reporter Buzz: membrii redacției primesc legitimație de presă care le permite accesul la instituții, spectacole și evenimente pentru a obține informații oficiale pentru redactarea propriilor articole; participarea într-o tabără de jurnalism cu invitați din Televiziunea Română și Radio România Actualități, presa centrală; testarea cunoștințelor în cadrul unui concurs de jurnalism dotat cu trofee și bani ca premii; reprezentarea redacției la evenimente naționale și locale; posibilitatea de a accesa o funcție redacțională; implicarea în realizarea unor materiale jurnalistice cu difuzare la nivel național; încurajarea și instruirea în promovarea propriilor produse;  întâlniri cu personalități marcante din domenii diferite de activitate, inițierea participanților în munca de editare audio, video, filmare, înregistrări audio etc.

Înscrierile se pot face la contact@telebuzz.ro trimițând următoarele ădate: nume, prenume, vârstă, un număr de telefon valid, precum și o scurtă motivație de a face parte din redacția Buzz.  Nu uita să scrii la subject: înscriere modulul de jurnalism 15-18 ani!