O botoșăneancă, studentă, în prezent, la București, la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, își vede visul cu ochii.  Implicată de mică în activități gazetărești, tânăra continuă drumul început încă de când era în gimnaziu. Recent, s-a implicat în realizarea revistei  PR FWD, una dedicată domeniului pe care îl studiază la facultate Tânăra despre care vorbim este Alexandra Ciotir, în vârstă de 21 de ani, fosta noastră colegă de redacție. Ea ne-a spus despre revista la care s-a implicat. ,,Revista PR FWD este una dedicată domeniului comunicării și este realizată de către asociația studențească PRIME România, mai exact de către membrii departamentului de PR. Avem în cadrul unor rubrici stabilite cele mai proaspete interviuri  cu oameni din domeniu care ne împărtășesc lucruri interesante din sfera comunicării”, spune Alexandra.

Tânăra și-a dorit să facă parte din colectivul unei astfel de reviste.  ,,Încă de când am intrat în primul an de facultate, mi-am dorit foarte mult să fac parte din departamentul de PR din PRIME. În primul an de studenție nu am reușit, dar am făcut parte din echipa de organizare a unui eveniment care îmbină arta și comunicare. În al doilea an, am reușit să ajung unde visam de la început”.

Alexandra semnează în revista amintită, lansată recent interviul cu Corina Bârlădeanu, o persoană cu una dintre cele mai longevive activități din domeniul comunicării de la noi din țară. Colega noastră s-a bucurat că a putut îmbina abilitățile jurnalistice dobândite la Buzz cu cele de comunicator și PR pe care și le formează acum, ca student.  Alexandra continuă, chiar dacă este deja studentă în anul al doilea, să scrie la ziarul Buzz, ea deținând rubrica MondoBuzz. Despre viața de student pe care până acum a prins-o doar online, Alexandra spune:

,,Viața de student încă rămâne online, din păcate, dar abia aștept să o experimentez și mai bine fizic. Cu toate acestea am reușit să descopăr că domeniul comunicării și al PR-ului nu se rezumă numai la ceea ce ți se pare la prima vedere.’, ne-a spus Alexandra Ciotir.

Numărul revistei la care a colaborat Alexandra poate fi studiat aici.