Marți seară, la cinema Happy, ultima proiecție a zilei pentru filmul „Mirciulică”, în regia lui Cristian Ilișuan, i-a avut ca invitați pe regizorul, Mircea Bravo, cel care joacă rolul principal și pe actrița din Coșula, Botoșani, Elena Ivancă.  Cei trei au fost primiți, la finalul filmului, în ropote de aplauze, de cei circa 200 de botoșăneni prezenți. Vizibili emoționați, mai ales actrița care o joacă în film pe mama lui Mirciulică, eroii serii au mulțumit botoșănenilor pentru că au venit la film și le-au transmis că și-au dorit să facă un film care să-i deconecteze. Mai mult, Mircea a anunțat că anul viitor va urma un alt film. Mircea a sunat-o pe difuzor pe tanti Lenuța, cunoascuta bunică a lui Mirciulică, precizând că n-a putut fi prezentă din cauza oboselii.

Elena Ivancă a izbucnit în lacrimi fiind asaltată de flori din partea celor prezenți. Ea le-a mulțumit oamenilor care au grijă cu atâta atenție de mormântul părinților ei.  A urmat o sesiune foto în hol cu protagoniștii filmului. Despre eveniment, pe larg la „Jurnalul copiilor”, dar și în ziarul Buzz – următorul număr.

Povestea este următoarea: Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului. Filmul are un limbaj nu tocmai adecvat copiilor sub 15 ani.

Mai multe poze pe  pagina de Facebook – Micii reporteri aici.