Prilej de bucurie și mândrie pentru una din trupele de dans modern de la Palatul Copiilor din Botoșani, coordonate de doamna profesor Victorita Aghiorghiesei.

Pe data de 23 octombrie, cercul de dans modern amintit a reprezentat judetul la un concurs ce a avut loc la Târgu Neamț. Grupul de fete a obținut premiul  I.

 ,,Pregătirea noastră este permanentă, mereu avaând de învățat, de îmbunătățit elemente din diferite stiluri de dans. În săptămâna premergătoare concursurilor, spectacolelor, ne axăm cu preponderență pe dansurile cu care ne vom prezenta pe scenă”, a spus Victorita Aghiorghiesei

Despre concurs, profesoara ne-a spus: “A fost o experiență frumoasă pentru trupă, pentru că  a întâlnit un număr foarte mare de copii, de adolescenți cu care au aceeași pasiune, dansul”.

Din juriul concursului au făcut parte: Ionut Dumitriu, cunoscut ca Piticul de la formatia Simplu; Petrik Pitel – profesor la Academia de Muzica, Teatru si Arte plastice din Chisinau; Alina Zahariuc fosta balerina, profesor cu 23 de ani in pedagogia dansului.

Urmatorul concurs la care copiii vor participa se va desfășura la Târgu Mureș, în perioada 18-19 noiembrie. Competiția se numește “Ritm, dans, fantezie” și este una destul de dificilă după cum ne-a spus doamna profesor.