Începând cu data de 23 noiembrie, echipa filmului ,,Oameni de treabă” colindă aproape toată țara pentru promovarea filmului care intră în cinematografe. La sfârșitul lunii noiembrie, botoșănenii vor avea parte de premiera „Oameni de treabă”, la Happy Cinema din Uvertura Mall, ocazia de a întâlni echipa filmului. Pelicula a fost filmată în mare parte la Botoșani.

Promovarea filmului se face,  în prezent orașe ca: București, Bacău, Botoșani, Brașov, Cluj, Iași, Focșani și Piatra Neamț. La Botoșani, premiera va avea loc pe data de 28 noiembrie, de la ora 18:30. Proiecția filmului va începe la ora 19.00.

“Oameni de treabă” este o comedia neagră regizată de Paul Negoescu care spune povestea unui polițist de la țară care visează la o livadă și o viață liniștită, într-un loc în care doar cei cu influență fac legea. O serie de evenimente neprevăzute îl conduc spre o situație fără scăpare.

Scris de Radu Romaniuc și Oana Tudor, ,,Oameni de treabă” a fost filmat anul trecut în județul Botoșani și îl are drept protagonist pe Iulian Postelnicu în rolul lui Ilie, polițistul aflat la jumătatea vieții și complet alienat, având în față niște decizii importante.

Din distribuție mai fac parte: Iulian Postelnicu (în rolul lui Ilie), Vasile Muraru (în rolul lui Constantin), Anghel Damian (în rolul lui Vali) și Crina Semciuc (în rolul Cristinei).